Pasta med ruccola og valnøttdressing Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Pasta med ruccola og valnøttdressing

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Pasta med ruccola og valnøttdressing

Pasta med ruccola, valnøttdressing og blåmuggost er en vegetarisk pastarett med bare syv ingredienser. Enkel sommersalat med mye smak. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Pasta med ruccola og valnøttdressing er en rask rett som passer til lunsj, på koldtbordet, som tilbehør eller lett middag.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Pasta(rør)
2ss
Eddik(eplecidereddik)
100g
Blåmuggost(eks. Selbu Blå)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kok pastaen som anvist på pakken.

  2. Varm smøret til middels varme i en stekepanne. Legg i valnøttene og stek dem sprø i ca. 2 minutter. Ta pannen fra varmen og tilsett eplecidereddik.

  3. Fordel pastaen i en bolle og ha over hakket rucola.

  4. Bland pastaen sammen og fordel skiver av osten over.

  5. Server med nykvernet pepper over.

Pasta med ruccola, valnøttdressing og blåmuggost er en vegetarisk pastarett med bare syv ingredienser. Enkel sommersalat med mye smak. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN