Kalvekam

Kalvekam

Kalvekam

Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.

Oppbevaring

    Holdbarhet

      Ukjent.

    Opprinnelse

      Næringsinnhold

        PER 100G
        Kcal
        0
        Proteiner
        0
        Fett
        0
        Karbohydrater
        0

      Norsk sesong

        Kalvekam med tre ben er en variant av kalvecarré. Det er kjøtt med høy kvalitet ,hvor litt av fettet sitter på for ekstra smaksdimensjon. Kalvekam med tre ben består av tre ribbein. Den er tatt av fra ribbein 11 til og med 13, og utgjør midtparten av kotelettkammen. For mange er kalvekjøtt det beste kjøttet, lett og lyst og med et eksklusivt preg. Kalvekjøttet er veldig mørt og har en mild og god kjøttsmak som lar seg kombinere med det aller meste. Det er mange måter å tilberede det på, det kan stekes både helt eller i skiver som koteletter. En annen mulighet er å saltbake den.