Glutenfrie sprø vafler
 Glutenfrie sprø vafler  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Glutenfrie sprø vafler

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Glutenfrie sprø vafler

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (21 stemmer)
Disse lages med maisennamel i stedet for hvetemel. Vaflene er sprø når de er nystekt og smaker nydelig. Vaflene er best når de er nystekte. Du kan også tilsette glutenfrie havregryn i røren.      

SLIK GJØR DU

  1. Pisk sammen egg og sukker med en visp. Smelt smøret og bland med melk. Tilsett mel-blandingen sammen med det tørre.

  2. Rør deigen glatt og la den stå å svelle i ca. 15 minutter. Stek vaflene i vaffeljern.

  3. Server vaflene som vanlig eller legg sammen til kaker.

  4. Pisk krem og legg mellom hjertene sammen med bringebær, appelsinfileter og revet appelsinskall.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (21 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN