Aioli
Aioli Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Aioli

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Aioli

AIOLI: Karlas hjemmelagde aioli er rask å lage og stas å servere.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.2 (31 stemmer)
Dette er Karla Siverts oppskrift på en rask og nydelig aioli.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Lag hvitløksolje med å blande solsikkeolje og hvitløk ved hjelp av stavmikser.

  2. Ha alt det andre i et desilitermål. Sett stavmikseren helt nederst i desilitermålet og hell hvitløksoljen oppå. Kjør stavmikseren samtidig som du drar den opp og emulgerer alt sammen til en tykk aioli.

  3. Ha i litt mer olje hvis den blir for tynn. Smak til med salt og pepper.

AIOLI: Karlas hjemmelagde aioli er rask å lage og stas å servere.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.2 (31 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN