Aioli med sennep og cayenne
Aioli med sennep og cayenne Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Aioli med sennep og cayenne

nivå
Lett
totalt
20min

Aioli med sennep og cayenne

Aioli med sennep og kajenne gir den en pikant smak. Foto: Per Ervland

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

Aioli passer utmerket godt som tilbehør til det meste: grillmat, salat, hamburger, potetbåter, stekt fisk, bagetter og focaccia eller annet brød. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2ts
Dijonsennep(eller 1 ts sennepspulver)
1klype(r)
Cayennepepper(eller chilipepper)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. La ingrediensene stå på kjøkkenbenken til de er romtemperert. Visp eggeplommene sammen. Tilsett, hvitløk, kajennepepper, sennep og sitronsaft. 

  2. Tilsett olje i en tynn stråle litt etter litt under visping. Når aiolien har tyknet noe kan oljen tilsettes med litt høyere hastighet. Smak til med salt og pepper.

Aioli med sennep og kajenne gir den en pikant smak. Foto: Per Ervland

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN