Alkoholfri gløgg med klassiske smaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Alkoholfri gløgg med klassiske smaker

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Alkoholfri gløgg med klassiske smaker

Ønsker du alkohol i gløggen, velg en vanlig rødvin, men pass på at den ikke koker. Foto: Ralph Månsson

Oppskrift

Vurdering

2.8 (20 stemmer)
Denne lager du raskt. Hvis du lar gløggen bli stående bør du ta ut appelsinskivene, ellers kan gløggen bli bitter på smak.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3skiver
Ingefær(cirka 1 cm per bit)
0.5dl
1flaske
Rødvin(alkoholfri, 75 cl)
15stk
Nellik(hele)
15stk
Kardemomme(hele kjerner)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell ingefæren og skjær den i skiver. Vask appelsiner og skjær i tynne skiver.

  2. Bland alle ingrediensene i en kjele. Varm gløggen i 10–15 minutter.

  3. La det stå og trekke noen timer og gjerne over natten.

Ønsker du alkohol i gløggen, velg en vanlig rødvin, men pass på at den ikke koker. Foto: Ralph Månsson

Oppskrift

Vurdering

2.8 (20 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN