Allergivennlige vafler
Allergivennlige vafler Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t

Allergivennlige vafler

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t

Allergivennlige vafler

Vafler som alle tåler! Uten fett, laktose, egg og gluten Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Disse er helt uten fett, melkeprodukter og egg og kan spises av alle. Server vaflene nystekt. Her har vi servert dem med vaniljekesam og bringebær.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3dl
Havregryn(glutenfrie)
0.25stk
0.5ts
3.5dl

SLIK GJØR DU

  1. 1. Kjør havregryn og banan i en hurtigmikser. Legg alle ingrediensene i en bolle og ­tilsett vannet.

    2. Pisk alt godt sammen. Melet vil svelle litt. Fyll på ca. ½ dl vann ekstra hvis røren blir for tykk. Røren må ikke være for tykk eller tynn!

    3. Stek vaflene dobbelt så lenge som vanlige vafler i vaffeljernet. Smør jernet med smør eller olje. Legg på rist og server dem nystekte.

Vafler som alle tåler! Uten fett, laktose, egg og gluten Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN