Amerikanske pannekaker med lønnesirup
Amerikanske pannekaker med lønnesirup  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
40min

Amerikanske pannekaker med lønnesirup

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
40min

Amerikanske pannekaker med lønnesirup

Smaksrike amerikanske pannekaker til frokost eller dessert. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Denne varianten smaker deilig nystekt med lønnesirup og smør og gjerne gode småpølser eller stekt bacon til. Syltetøy eller rørte bær og rømme er også godt til. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5ts
3dl
3stk
3ss
Smør(smeltet)
5ss
Smør(til steking)

Tilbehør

1flaske
Lønnesirup(velg ønsket mengde)

SLIK GJØR DU

  1. Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken og visp til en glatt røre. Tilsett resten av melken blandet med egg og det smeltede smøret. Tilsett sukker og bakepulver. La den svelle ca. 15 minutter.

  2. Stek små pannekaker, ca. 10 cm i diameter, pent gylne på hver side.

  3. Legg de ferdige pannekakene oppå hverandre på et fat eller en tallerken og server.

Smaksrike amerikanske pannekaker til frokost eller dessert. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN