Amerikanske peanøttkaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
1t 20min

Amerikanske peanøttkaker

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
1t 20min

Amerikanske peanøttkaker

Amerikanske peanøttkaker med havregryn, lys sirup og glasur av melkesjokolade, peanøttsmør og hakkede salte peanøtter.

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.3 (16 stemmer)
Her skjæres kaken i små biter – da varer den lenger! Gamle bokser er dekorative og morsomme å servere kakene i.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Glasur

180g
1.5dl
Peanøtter(hakkede, salte)

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret, og la det avkjøles.

  2. Mål opp havregryn, sukker og vaniljesukker i en bolle. Bland dette sammen. Tilsett smeltet smør og sirup. Rør sammen til en smulete masse.

  3. Kle en langpanne 30 x 40 cm med bakepapir. Trykk smulene jevnt ut i langpannen. Stek kaken midt i ovnen ved 225° i 10–15 minutter.

  4. Hakk og smelt sjokoladen over vannbad. Rør i peanøttsmøret, og rør til en jevn masse. Fordel massen jevnt ut på den lunkne kaken. Strø over peanøtter. La kaken avkjøles og stivne.

  5. Skjær kaken i ruter og server.

Amerikanske peanøttkaker med havregryn, lys sirup og glasur av melkesjokolade, peanøttsmør og hakkede salte peanøtter.

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.3 (16 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN