Appelsin og kanel
Appelsin og kanel Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Appelsin og kanel

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Appelsin og kanel

OPPFRISKNING: Sitrus og julekrydder. Foto: Mette Randem

Inneholder

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Oppskriften er hentet fra Det beste jeg vet: Er du stappmett, men likevel sulten på dessert? Er dette den enkleste desserten som finnes? Jeg kan ikke tenke meg noe som er lettere å lage eller har færre ingredienser. (Uten kanel, er det bare en appelsin.) Retten er typisk på marokkanske restauranter. På fine steder skjærer de ut båtene uten skinn, men på enklere steder skjærer de bare den skrelte appelsinen i skiver — og det er vel så bra.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Skrell appelsinene med en skarp kniv.

  2. Skjær i ca 1 cm tjukke skiver. Legg utover på tallerkener.

  3. Dryss over kanel.

OPPFRISKNING: Sitrus og julekrydder. Foto: Mette Randem

Inneholder

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN