Appelsin- og sjokoladekaker
Appelsin- og sjokoladekaker  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Appelsin- og sjokoladekaker

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Appelsin- og sjokoladekaker

En smakfull julefavoritt! Seige og gode småkaker med smak av appelsin, sjokolade og karamell. Perfekt til kaffen! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.9 (5 stemmer)
Dette kan bli en ny julefavoritt, seige og gode med appelsin- og sjokoladesmak!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
200g
Smør(mykt)
1stk
Appelsin(revet skall)
1dl
Valnøtter(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Rør smør, sukker og sirup smidig. Bland sammen resten av ingrediensene og tilsett i smørblandingen. Arbeid sammen til en deig. Buk gjerne en food prosessor og bland deigen raskt sammen.

  2. Del den i fire deler. Trill ut til lengder og legg to og to på stekeplate med bakepapir.

  3. Trykk kakene litt ned. Legg på valnøtter, og trykk dem ned i deigen.

  4. Stek kakene midt i ovnen ved 175° i ca. 15 minutter.

  5. Ta platene ut, og skjær lengdene i biter på skrå mens de enda er varme.

  6. Avkjøl kakene på rist og oppbevar i tett boks.

En smakfull julefavoritt! Seige og gode småkaker med smak av appelsin, sjokolade og karamell. Perfekt til kaffen! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.9 (5 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN