Appelsinmarinerte bringebær med hvit ­sjokoladekrem
Appelsinmarinerte bringebær med hvit ­sjokoladekrem Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
2t

Appelsinmarinerte bringebær med hvit ­sjokoladekrem

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
2t

Appelsinmarinerte bringebær med hvit ­sjokoladekrem

Sjokoladekrem av hvit sjokolade toppet med appelsinmarinerte bringebær Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

En skikkelig selskapsdessert, som er delikat og kan lages i god tid på forhånd.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Appelsinmarinerte bringebær

Hvit sjokoladekrem

1stk
0.5dl

SLIK GJØR DU

  1. 1. Smelt sjokolade i vannbad. Når sjokoladen nesten er avkjølt, piskes sjokolade, egg og melis sammen og crème fraîche vendes i.

    2. Hell kremen i små porsjonsformer eller glass og sett kjølig i minst 1 time.

    3. Hell sukker og appelsinsaft i en liten kjele og kok opp til sukkeret er oppløst. Tilsett appelsinskall og hell laken over bringebærene. La bærene marinere et par timer.

    4. Anrett moussen med bringebærene og appelsinlaken like før servering.

Sjokoladekrem av hvit sjokolade toppet med appelsinmarinerte bringebær Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN