Appelsinsalat med zabaglione
Appelsinsalat med zabaglione Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Appelsinsalat med zabaglione

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Appelsinsalat med zabaglione

Smakfull appelsinsalat med zabaglione Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

Zabaglionesaus er en italiensk eggesaus med hvitvin, som varmes og piskes til en lett skummende saus. Server med friske frukter.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fruktsalat

2stk

SLIK GJØR DU

  1. 1. Pisk eggeplommer, vin og melis i en romslig kjele. Varm på middels varme under kraftig og jevn pisking til kremen tykner. Den må ikke koke. Sil kremen og avkjøl. Rør i den av og til.


    2. Skrell appelsiner og grapefrukt slik at alt det hvite blir borte. Skjær pasjonsfruktene i to og skrap ut kjernene.


    3. Bland sammen frukten og fordel i 4 porsjonsglass. Legg på kremen. Server desserten nylaget. Pynt med sitronmelisse.

Smakfull appelsinsalat med zabaglione Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN