Aprikos- og fikenmarmelade
Aprikos- og fikenmarmelade Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t

Aprikos- og fikenmarmelade

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t

Aprikos- og fikenmarmelade

Hjemmelaget aprikos- og fikenmarmelade hører hjemme på ostefatet, og det er lettere enn du tror! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)
Ingenting er så godt som hjemmelaget marmelade på ostefatet. Server med knekkebrød eller havrekjeks, og forskjellige oster som for eksempel Edamer, brunost og moden ridderost. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
250g
Aprikos(tørket)
250g
Fiken(tørket)
50g
Valnøtter(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Kok opp appelsinjuice og sitronsaft. Klipp fiken og aprikoser i mindre biter og legg i juicen sammen med anis og sukker.

  2. La det koke til en seig masse, ca. 30 minutter uten lokk.

  3. Rør inn nøttene og oppbevar marmeladen i tette glass i kjøleskapet.

Hjemmelaget aprikos- og fikenmarmelade hører hjemme på ostefatet, og det er lettere enn du tror! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN