Aprikosmarmelade med rød pepper og anis
Aprikosmarmelade med rød pepper og anis Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
24t

Aprikosmarmelade med rød pepper og anis

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
24t

Aprikosmarmelade med rød pepper og anis

Prøv denne spennende vrien på aprikosmarmelade med smak av rød pepper og anis Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Oppskrift

Vurdering

Dette er en litt annerledes aprikosmarmelade med smak av anis og rød pepper. En pikant smak til ost.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
20stk
Aprikos(tørkede)
1dl
Hvitvin(søt)
2ts

SLIK GJØR DU

  1. 1. Skjær aprikosene i mindre biter og legg i en skål. Hell vin over aprikosene og la det stå natten over.

    2. Kok dette opp og miks med en stavmikser til en mos. Tilsett appelsinsaft og sukker og kok forsiktig til sukkeret smelter.

    3. Rør inn grovsmuldret rød pepper og hele anis. Smak til og avkjøl

    4. Oppbevar marmeladen kjølig og server den til alle typer ost.

Prøv denne spennende vrien på aprikosmarmelade med smak av rød pepper og anis Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN