Asparges og parmesanost i spekeskinke
Asparges og parmesanost i spekeskinke Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
3min
totalt
15min

Asparges og parmesanost i spekeskinke

nivå
Lett
aktiv
3min
totalt
15min

Asparges og parmesanost i spekeskinke

Aspargessuppe passer perfekt som forrett eller smårett. Serveres med spekeskinke og tomat. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Dette er en smakfull smårett når du har lyst på noe godt, eller den kan brukes som en tapasrett.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
200g
Spekeskinke(tynne skiver)
150g
Parmesan(finrevet)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. 1. Rensk aspargesen og brekk av enden på stilken. Skrell den nedre delen med en potetskreller. Forvell i kokende vann i ca. 3 minutter, avhengig av tykkelsen på aspargesen.

    2. Skyll aspargesen i kaldt vann for å stoppe kokingen og tørk dem forsiktig.

    3. Rull ½­ 1 skinkeskive rundt en eller to aspargeser. Dryss litt revet parmesan på før du ruller sammen. Legg på serverings fat og strø over nykvernet pepper.

    4. Server rullene sammen med ferskt brød og rømmedressing.

Aspargessuppe passer perfekt som forrett eller smårett. Serveres med spekeskinke og tomat. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN