Auberginegratinerte kjøttdeigbiffer i tomatsaus
Auberginegratinerte kjøttdeigbiffer i tomatsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Auberginegratinerte kjøttdeigbiffer i tomatsaus

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Auberginegratinerte kjøttdeigbiffer i tomatsaus

Kjøttdeigbiffer er hovedingrediensene i denne gode gratengen med hakket persille, aubergine, tomatsaus, smeltet mozzarella og revet parmesan. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kjøttdeigbiffer er hovedingrediensene i denne gode gratengen med smeltet mozzarella.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1dl
1dl
Bladpersille(hakket)
1klype(r)
1klype(r)
2ss
Olivenolje(til steking)
3dl
Parmesan(revet)

SLIK GJØR DU

  1. 1. Riv løken fint og bland med kjøttdeigen, hakket persille og fløte. Krydre med salt og pepper. Form kjøttdeigen til små biffer, og stek dem gyllenbrune i litt rapsolje på middels varme i 2–3 minutter på hver side.

    2. Sett ovnen på 200°. Skjær auberginen i ca. 7 mm tynne skiver og stek dem gyllenbrune
    i olje. Skjær mozzarella i skiver. Hell tomatsausen i en ildfast form. Legg kjøttdeigbiffene, aubergineskiver og mozzarella
    i formen.

    3. Strø parmesanost over og la det stå i ovnen i ca.25 minutter.

    4. Server formen rykende varm med en salat eller pasta.

Kjøttdeigbiffer er hovedingrediensene i denne gode gratengen med hakket persille, aubergine, tomatsaus, smeltet mozzarella og revet parmesan. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN