Babas eplekake
Babas eplekake Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min

Babas eplekake

nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min

Babas eplekake

Enkel, saftig og stor eplekake. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

(1 langpanne) Herlig og lettvint kake som du kan servere når du har mange rundt bordet.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Eplene

7stk

Tilbehør

1stk
Krem(vispet krem eller vaniljesaus)

SLIK GJØR DU

  1. 1. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel, bake­pulver og vaniljesukker. Rør dette forsiktig inn i egge­dosisen vekselvis med melk og smør. Skrell eplene og del i båter. Legg eplebåtene i posen og rist slik at de blir dekket av sukker- og kanelblandingen.

    2. Legg et bakepapir i langpannen 30 cm ganger 25 cm. Hell kakedeigen i og trykk eplene i jevnt fordelt.

    3. Stek kaken midt i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter. Server vispet krem eller vaniljesaus til.

Enkel, saftig og stor eplekake. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN