Baconburger Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Baconburger

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Baconburger

Baconburger med hakket løk. Server med buljongpoteter med ferske urter og sprø bønner. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (6 stemmer)
Surr en baconskive rund kjøttdeigen og du får god fasong og god smak.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Til servering

1boks(er)
Tyttebær(rørte)
1stk
Løk(finhakket)
1stk
1klype(r)
1klype(r)
1pakke(r)

Buljongpoteter

500g
0.5dl
Bladpersille(hakket)
0.5dl
Dill(hakket)
2ss
Smør(til steking)

SLIK GJØR DU

  1. Bland kjøttdeig med løk, egg og fløte. Strø på salt og pepper. Form til burgere. Surr en baconskive rundt hver.

  2. Skrell og del potetene i biter. Legg dem i en kjele med buljong, smør, persille og dill. La koke på svak varme under lokk til potetene er myke i cirka 20 minutter. Vend rund i kjelen slik at potetene blir litt most.

  3. Stek biffene på middels varme cirka 3 minutter på hver side. Server sammen med potetene, nykokte bønner og tyttebærene.

Baconburger med hakket løk. Server med buljongpoteter med ferske urter og sprø bønner. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN