Baconpølser med kålsalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Baconpølser med kålsalat

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Baconpølser med kålsalat

Salte og gode pølser snurret med baconbiter. Server med fargerik kålsalat toppet med granateple. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.8 (12 stemmer)
Baconpølser kan du kjøpe ferdig eller du kan lage selv ved å surre baconskiver rundt pølsene før de stekes.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
400g
Pølse(etter smak)

Dressing

1ss
Honning(flytende)
1klype(r)
1klype(r)

Kålsalat

50g
Hasselnøtter(grovhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Rens og snitt kålen fint. Skjær løk i tynne ringer. Del granateple i to og pirk ut steinene.

  2. Grovhakk nøtter og rist dem i tørr, varm panne til de får litt farge. Avkjøl nøttene.

  3. Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.

  4. Rør grønnsaker, granateplekjerner og nøtter med dressingen. Sett salaten kjølig.

  5. Surr en baconskive rundt hver pølse og fest med en tannpirker. Stek pølsene til baconet får fin farge og pølsene er gjennomvarme.

  6. Server med salaten som pyntes med ekstra granateplefrø. Potetlompe er godt til.

Salte og gode pølser snurret med baconbiter. Server med fargerik kålsalat toppet med granateple. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.8 (12 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN