Baconsjokolade
Baconsjokolade Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Baconsjokolade

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Baconsjokolade

SJOKOGODT: Det beste fra begge verdener, kan det bli bedre? Foto: Erik Hannemann

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

5 (1 stemmer)
Det smeller når to av verdens beste smaker møtes i samme munn.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Stek baconet gyllent.

  2. La det renne av på kjøkkenpapir. Klapp det slik at det ikke blir så fett.

  3. Smelt kokesjokoladen forsiktig, gjerne over vannbad. Gjør minst mulig til sjokoladen har smeltet. Ha sjokoladen i et glass.

  4. Dypp baconskivene i sjokoladen og legg på bakepapir. Avkjøl i kjøleskap.

  5. Når det er stivnet kan du dyppe det i sjokolade en gang til om du vil ha et tykkere sjokoladetrekk.

  6. Pynt gjerne med hakkede nøtter eller mandler.

SJOKOGODT: Det beste fra begge verdener, kan det bli bedre? Foto: Erik Hannemann

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN