Baconsurret filet med urtepotetmos Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Baconsurret filet med urtepotetmos

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Baconsurret filet med urtepotetmos

Svinefilet snurret i bacon, servert med basilikum- og pesillepotetmos. Foto: Anders Norsell

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Du må gjerne blande flere typer urter i mosen.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.75dl
0.5dl
Basilikum(og persille, hakket)
600g
1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Lag potetmosen: Skrell poteter og del i mindre biter. Kok poteter riktig mykt i lettsaltet vann ca. 20 minutter. Hell av vannet og mos potetene. Bland i fløte og parmesanost. Rør urtene i mosen.

  2. Skjær kjøttet i fire like store biter. Surr baconskiver rundt hver kjøttbit. Strø på salt og pepper.

  3. Stek kjøttet i litt smør på høy varme i stekepannen i ca. 2–3 minutter på hver side. Server med potetmosen.

Svinefilet snurret i bacon, servert med basilikum- og pesillepotetmos. Foto: Anders Norsell

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN