Baconsurret filet med urtepotetmos
Baconsurret filet med urtepotetmos Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Baconsurret filet med urtepotetmos

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Baconsurret filet med urtepotetmos

Svinefilet snurret i bacon, servert med basilikum- og pesillepotetmos. Foto: Anders Norsell

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Du må gjerne blande flere typer urter i mosen.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.75dl
0.5dl
Basilikum(og persille, hakket)
600g
1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Lag potetmosen: Skrell poteter og del i mindre biter. Kok poteter riktig mykt i lettsaltet vann ca. 20 minutter. Hell av vannet og mos potetene. Bland i fløte og parmesanost. Rør urtene i mosen.

  2. Skjær kjøttet i fire like store biter. Surr baconskiver rundt hver kjøttbit. Strø på salt og pepper.

  3. Stek kjøttet i litt smør på høy varme i stekepannen i ca. 2–3 minutter på hver side. Server med potetmosen.

Svinefilet snurret i bacon, servert med basilikum- og pesillepotetmos. Foto: Anders Norsell

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN