Baconsvøpt kyllingfilet med soppsaus
Baconsvøpt kyllingfilet med soppsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Baconsvøpt kyllingfilet med soppsaus

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Baconsvøpt kyllingfilet med soppsaus

Får du gjester? Prøv denne! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Vil du lage noe riktig godt til helgen, så er denne retten et godt alternativ.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
280g
Bacon(to pakker, i skiver)

Saus

200g
Hvit sjampinjong (champignon)(eller annen sopp, fersk)
1stk
2ss
Hvetemel(eller 1 ss maizena)
3dl
1ts
Soyasaus(kinesisk, smak til)
1pakke(r)
Aspargesbønne(til servering)

SLIK GJØR DU

  1. Vask og tørk kyllingfiletene. Pakk dem inn i baconskiver. Legg dem med endene ned på bakepapir i langpannen. Stek midt i ovnen ved 175° i ca. 30 minutter. Kyllingen må være gjennomstekt.

  2. Rens sopp og skjær i mindre biter. Skrell og finhakk løk og stek i smøret til all væske har kokt inn. Ta kjelen av varmen. Dryss på mel, rør rundt. Tilsett melk, fløte og kraft.

  3. La sausen koke på svak varme under omrøring i 5–10 minutter. Smak til med soyasaus, salt og pepper.

Får du gjester? Prøv denne! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN