Bær- og mandelclafoutis
Bær- og mandelclafoutis Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Bær- og mandelclafoutis

nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Bær- og mandelclafoutis

Denne franske desserten serveres nystekt og varm, gjerne med vispet krem. Da smaker den himmelsk godt! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

  Deilig dessert med opphav fra Frankrike. Serveres nystekt med vispet krem.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Bringebær(Blanding av blåbær, bringebær og bjørnebær)
50g
Mandler(malte)
2stk

SLIK GJØR DU

  1. Fordel bærene jevnt ut i ildfast form (ca. 24 cm i diameter). Bland de øvrige ingrediensene til en jevn deig og hell den over bærene.

    Stek clafoutisen midt i ovnen ved 200º i ca. 40 minutter til den har hevet seg litt og er gyllen.

    Serveres desserten varm, gjerne med litt vispet krem, vaniljesaus eller is.

Denne franske desserten serveres nystekt og varm, gjerne med vispet krem. Da smaker den himmelsk godt! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN