Bærkake i langpanne
Bærkake i langpanne Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Bærkake i langpanne

nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Bærkake i langpanne

En deilig og praktisk kake i langpanne med bær! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (1 stemmer)
Dette er kake til mange. Rips gir frisk og god smak, men andre bær kan også brukes.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
100g
Smør(romtemperert)
400g
Kremost(naturell)
2stk
Vaniljekrem(Pulver-vaniljesaus for koking! Ikke vaniljekrem. )
3dl
Bringebær(eller andre bær. til pynt)
1stk
Melis(valgfri mengde)

SLIK GJØR DU

  1. Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og sukker i en bolle, gjerne food prosessor. Tilsett smør og egg, og arbeid sammen til en deig.


  2. Legg deigen i en plastpose og la den hvile i kjøleskapet i ca. 30 minutter. Dekk langpannen med bakepapir. Pyntet til s o mm erfest! Trykk deigen ut i langpannen. Forstek midt i ovnen 175° i ca. 15 minutter.


  3. Imens blandes osten og vaniljesauspulveret. Kremfløten og sukker vispes stivt og vendes i osteblandingen. Bre ostekremen over den forstekte kaken. Strø over bærene.


  4. Stek i ca. 25 minutter til. Avkjøl. Skjær kaken i ruter.


  5. Pynt med ripsklaser som er dyppet i melis.

En deilig og praktisk kake i langpanne med bær! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN