Bærkake i langpanne
Bærkake i langpanne Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Bærkake i langpanne

nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Bærkake i langpanne

En deilig og praktisk kake i langpanne med bær! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Dette er kake til mange. Rips gir frisk og god smak, men andre bær kan også brukes.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
100g
Smør(romtemperert)
400g
Kremost(naturell)
2stk
Vaniljekrem(Pulver-vaniljesaus for koking! Ikke vaniljekrem. )
3dl
Bringebær(eller andre bær. til pynt)
1stk
Melis(valgfri mengde)

SLIK GJØR DU

  1. Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og sukker i en bolle, gjerne food prosessor. Tilsett smør og egg, og arbeid sammen til en deig.


  2. Legg deigen i en plastpose og la den hvile i kjøleskapet i ca. 30 minutter. Dekk langpannen med bakepapir. Pyntet til s o mm erfest! Trykk deigen ut i langpannen. Forstek midt i ovnen 175° i ca. 15 minutter.


  3. Imens blandes osten og vaniljesauspulveret. Kremfløten og sukker vispes stivt og vendes i osteblandingen. Bre ostekremen over den forstekte kaken. Strø over bærene.


  4. Stek i ca. 25 minutter til. Avkjøl. Skjær kaken i ruter.


  5. Pynt med ripsklaser som er dyppet i melis.

En deilig og praktisk kake i langpanne med bær! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN