Bærkompott
Bærkompott Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
7min

Bærkompott

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
7min

Bærkompott

SØTSMAK: Enkel og god bærkompott som du like gjerne lager av frosne bær som av ferske.

Foto: BEST WESTERN

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Fantastisk god til naturell yoghurt eller kulturmelk.Bruk gjerne frosne bær, men da bør du beregne ekstra tid til at de får tine.Denne kompotten holder minst en uke i kjøleskap. Du kan også lage en større porsjon og fryse i små porsjoner. Ta frem kvelden før, og la det tine i romtemperatur.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Bland bær og syltesukker i en kjele. Rør forsiktig, så bærene ikke sprekker.

  2. Kok raskt i 2-3 minutter.

  3. Avkjøles i kjøleskap, og serveres til kulturmelk eller yoghurt.

SØTSMAK: Enkel og god bærkompott som du like gjerne lager av frosne bær som av ferske.

Foto: BEST WESTERN

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN