Bærpai med mandeldekke Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Bærpai med mandeldekke

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Bærpai med mandeldekke

Bruk de bærene du liker best. Godt med en skje vaniljeis. Foto: Olof Abrahamsson

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

En blanding av bær under et sprøtt lokk er en fantastisk god dessert. Server den varm eller lunken.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Bringebær(og andre bær, blandet)

Mandeldekke

130g
Smør(kaldt)
100g

SLIK GJØR DU

  1. Fordel bær i en smurt ildfast form. Bland sukker og potetmel og strø over bærene.

  2. Bland raskt sammen ingrediensene til deigen i en food processor eller for hånd. Strø deigen over bærene.

  3. Stek formen midt i ovnen ved 200° i 20–30 minutter til deigen er gyllen og sprø.

  4. Server med pisket krem eller vaniljesaus.

Bruk de bærene du liker best. Godt med en skje vaniljeis. Foto: Olof Abrahamsson

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN