Bagett med fetaost og oliven  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Bagett med fetaost og oliven

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Bagett med fetaost og oliven

Sunn bagett med sydlandsk pålegg - fetaost, oliven og ristede pinjekjerner. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Ferske bagetter med deilig fyll er noe alle liker.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Brød(en stor bagett eller to små)
4ss
Crème fraîche(med fetaost og soltørket tomat)
8skiver
Skinke(kokt)
4stk
1pakke(r)
50g
Pinjekjerner(ristet)

SLIK GJØR DU

  1. Del bagetten i to på langs og smør crème fraîche på snittflatene. Smuldre fetaost og fordel på bagetten.

  2. Dryss på litt pinjekjerner. Finhakk tomat og legg på. Legg på salamiskivene og noen salatblad, legg overdelen av brødet oppå og press sammen.

  3. Del i to hvis det er en stor bagett.

Sunn bagett med sydlandsk pålegg - fetaost, oliven og ristede pinjekjerner. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN