Bakepulverkringle
Bakepulverkringle Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Bakepulverkringle

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Bakepulverkringle

Herlig kringle som du kjapt kan slenge sammen om du får overraskelsesbesøk! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Bakepulverkringle er rask å bake, for den trenger ikke hevetid. Den smaker best nystekt!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
250g
2stk
0.5stk
Sitron(skall og saft, eller appelsin)

SLIK GJØR DU

  1. Smør og sukker røres hvitt.

  2. Rør inn ett egg om gangen. Ha i rosiner, skall og saft. Sikt mel og bakepulver inn i røren. Tilsett i melken. Form deigen som en kringle på en stekeplate med bakepapir. Dryss på kanel, sukker og hakkede mandler, og stek kringlen på nederste rille på 175° i 40 minutter.

  3. Avkjøl kringlen på rist og server straks. Du kan også servere kringlen med melisglasur.

Herlig kringle som du kjapt kan slenge sammen om du får overraskelsesbesøk! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN