Bakerens lam
Bakerens lam Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
2t

Bakerens lam

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
2t

Bakerens lam

OPPSKRIFT PÅ LAMMELÅR MED HVITLØK OG ROSMARIN: Det blir ikke så mye bedre enn dette. 

Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.3 (17 stemmer)
Alle elsker denne klassiske oppskriften på lammestek. Lammelåret smaker av rosmarin og hvitløk. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1kvist
10stk
1dl
Kraft(, av kalv eller lignende)
100g

SLIK GJØR DU

    OPPSKRIFT PÅ LAMMELÅR MED HVITLØK OG ROSMARIN: Det blir ikke så mye bedre enn dette. 

    Foto: Lisbeth Michelsen

    Oppskrift

    mat@dagbladet.no

    Vurdering

    2.3 (17 stemmer)

    TAGGER

    DEL OPPSKRIFTEN