Bakt aubergine
Bakt aubergine Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Bakt aubergine

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Bakt aubergine

Aubergine bakt med hvitløk, og toppet med valnøtter Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Bakt aubergine med hvitløk, valnøtter og brunet smør

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Del auberginen i to på langs. Bak dem i ovnen på 200 grader i omtrent 40 minutter.

  2. Skrap ut innmaten og kjør det sammen med hvitløk og olje med en stavmikser. Bre blandingen på et stort fat (eller plate), strø over knuste valnøtter og ha på litt brunet smør.

  3. Legg eventuelt på noen halve cherrytomater. Spis med skje.

Aubergine bakt med hvitløk, og toppet med valnøtter Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN