Bakt camembert med honning og nøtter
Bakt camembert med honning og nøtter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
20min

Bakt camembert med honning og nøtter

nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
20min

Bakt camembert med honning og nøtter

LUNT: Deilig osterett fra ovnen.

Foto: Mette Randem

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4.2 (2 stemmer)
Dette er en osterett som er litt sånn Lady- og Landstrykeren-romantisk, i den grad noe som lukter slik camembert lukter kan være romantisk. (Uansett – lukta blir mildere når den er varm.) Denne oppskriften gir mer enn nok mat til to.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Camembert(liten, i treeske)
2ss
Blandede nøtter(gjerne hasselnøtt og pistasj)
1stk
1ss
Appelsinskall (cest)(helst økologisk)

SLIK GJØR DU

  1. Hakk nøtter og fiken. Bland med honning og appelsinskall. 

  2. Klipp bort papiret på toppen av osten. Skjær av toppen av osten. Bre over honning- og nøtteblandingen. Det er mulig det ikke blir plass til alt.

  3. Bak i ovnen ved 180 grader i 12-15 minutters tid. (Alternativt: hvis du ikke bryr deg med å følge med på tiden: Sett inn i ovnen ved 200 grader, og skru deretter av ovnen.)

LUNT: Deilig osterett fra ovnen.

Foto: Mette Randem

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4.2 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN