Bakt fredagsfristelse Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Bakt fredagsfristelse

nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Bakt fredagsfristelse

Bakt potet tar litt tid, men det er det verdt! Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.6 (4 stemmer)
Kos deg skikkelig i helgen med roast biff, creme fraiche og pepperrot

DETTE TRENGER DU

PERSONER
300g
Roastbiff(strimlet)
1dl
Purreløk(strimlet)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skrubb poteter og legg dem i en ildfast form. Skjær et kryss i toppen av potetene. Bak dem ved 225° i ca. 1 time til de kjennes helt myke. Kjenn med en tynn pinne. Baketiden varierer ettersom hvor store potetene er. Trykk innmaten opp med fingrene. Legg en smørklatt i og mos den ned med en gaffel. Strø på litt salt. Legg på salatblader og så fyllet.

  2. Bland strimlet roastbiff med crème fraîche og purreløk. Smak blandingen til med salt og pepper, og revet pepperrot, enten frisk eller fra tube.

  3. Skyll og del salaten i mindre biter.

  4. Legg salat i hver potet. fyll potetene med røren og pynt med ferske krydderurter ved servering.

Bakt potet tar litt tid, men det er det verdt! Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.6 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN