Bakt fylt paprika
Bakt fylt paprika Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Bakt fylt paprika

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Bakt fylt paprika

Fargerik middag med gul og rød paprika fylt med karbonadedeig og gratinert med ost Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kjøtt og grønnsaker i en og samme «pakke». Bruk gjerne forskjellige farger på paprikaene du baker, og server dem varme og nystekte.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Paprika(gul)
2stk
Paprika(rød)
1ts
1fedd
Hvitløk(finhakket)
2dl

SLIK GJØR DU

  1. 1. Bland sammen karbonadedeigen med salt og pepper. Rør inn hvitløk og revet ost.

    2. Del paprika i to og fyll karbonadedeigen i halve paprika som er renset for frø og hinner.

    3. Legg de fylte paprikaene i ildfast form, strø på litt ekstra ost og stek ved 200º i ca. 30 minutter til karbonadedeigen er gjennomstekt.

    4. Server paprikaene varme med godt brød til.

Fargerik middag med gul og rød paprika fylt med karbonadedeig og gratinert med ost Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN