Bakt laks med bacon og parmesankrem
Bakt laks med bacon og parmesankrem Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Bakt laks med bacon og parmesankrem

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Bakt laks med bacon og parmesankrem

Laks bakt i ovn med parmesankrem og bacon Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Dette er en fantastisk rett å servere gjester. Rask, enkel og utrolig god.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
800g

Parmesankrem

400g
Kremost(naturell)
1.5dl
Parmesan(revet)

Topping

1pakke(r)
1ss
Smør(til steking)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 250°. Vask og tørk fisken, og legg den i en ildfast form. Strø over salt og pepper.

  2. Bland sammen alle ingrediensene til parmesankremen. Tilsett salt og pepper.

  3. Fordel kremen jevnt over laksen, og ovnsbak den i ca. 10 minutter. Slå av varmen, og la laksen stå på ettervarmen i ca. 15 minutter. Del bacon i mindre biter, og stek raskt i panne i litt olje. La det renne av på kjøkkenpapir.

  4. Stek ruccola raskt i en panne med smør like før servering, og strø på salt og pepper. Fordel rucola og bacon på laksen.

  5. Server gjerne med poteter og kokte gulrøtter.

Laks bakt i ovn med parmesankrem og bacon Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN