Bakt potet med fargerik topping
Bakt potet med fargerik topping Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Bakt potet med fargerik topping

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Bakt potet med fargerik topping

Bakt potet metter godt, og toppet med paprika og smeltet med ost er dette en middag som lager seg selv. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Her deles potetene i to og fyllet legges på mot slutten av steke­tiden. Dette er mat ungdommer liker å spise!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
800g
1klype(r)
1klype(r)
1stk
Paprika(rød)

SLIK GJØR DU

  1. Potetene vaskes godt, deles i to på langs og legges over i en ildfast form. Pensle potetflaten med olje og dryss på salt og pepper. Sett formen inn i ovnen ved 200°.

  2. Stek potetene til de er møre i ca. 30 minutter. Bland sammen finsnittet bacon, løk og paprika og fordel det på potetene. Dryss over litt reven ost og sett formen inn igjen i ovnen igjen ved 225° ca. 10 minutter.

Bakt potet metter godt, og toppet med paprika og smeltet med ost er dette en middag som lager seg selv. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN