nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t
Bakt potet med fetaostkrem
nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t
Bakt potet med fetaostkrem
Ingenting er så gresk som fetaost, som er laget av sauemelk og noen ganger geitemelk. Den karakteriseres med sitt høye saltinnhold. Fetaost blandet med crème fraîche smaker deilig som fyll i bakte poteter.
DETTE TRENGER DU
PERSONER4stk
Potet(bakepotet)
3dl
Crème fraîche(lett)
100g
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )
1bunt
Gressløk(smak til )
1fedd
Hvitløk(knust)
SLIK GJØR DU
Bak potetene i ca. 1 time i varm ovn.
Mos fetaost i crème fraîche og smak til med salt, pepper, gressløk og hvitløk.
Når poteten er ferdig bakt, åpnes den og serveres med fetaostfyllet.
Gresk salat smaker godt til. Server poteten med et dryss sitronskall.