Bakt potet med fetaostkrem
Bakt potet med fetaostkrem Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t

Bakt potet med fetaostkrem

nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t

Bakt potet med fetaostkrem

Bakt potet med greskinspirert fetaostkrem. Deilig smak av fetaost, crème fraîche, hvitløk og frisk gressløk. Server gjerne med en gresk salat til. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Ingenting er så gresk som fetaost, som er laget av sauemelk og noen ganger geitemelk. Den karakteri­seres med sitt høye saltinnhold. Fetaost blandet med crème fraîche smaker deilig som fyll i bakte poteter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Potet(bakepotet)
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )
1bunt
Gressløk(smak til )
1fedd
Hvitløk(knust)

SLIK GJØR DU

  1. 1. Bak potetene i ca. 1 time i varm ovn.

    2. Mos fetaost i crème fraîche og smak til med salt, pepper, gressløk og hvitløk.

    3. Når poteten er ferdig bakt, åpnes den og serveres med fetaostfyllet.

    4. Gresk salat smaker godt til. Server poteten med et dryss sitronskall.

Bakt potet med greskinspirert fetaostkrem. Deilig smak av fetaost, crème fraîche, hvitløk og frisk gressløk. Server gjerne med en gresk salat til. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN