Bakt potet med kjøttdeig
Bakt potet med kjøttdeig Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t 30min

Bakt potet med kjøttdeig

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t 30min

Bakt potet med kjøttdeig

Smakfull bakt potet med kjøttdeig Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)
Bakt potet var populært på 1980-tallet, men kan godt få en ny renessanse. Store myke poteter med f.eks. kjøttdeigfyll er en herlig rett.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5ts
4stk
1boks(er)
Mais(maiskorn)
1klype(r)
1stk
Basilikum(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Bak potetene i ovnen ved 200º. Det tar ca. 1 time avhengig av størrelsen på potetene.

  2. Stek kjøttdeigen i varm panne i litt smør til den smuldrer. Strø på salt og pepper.

  3. Skjær et kryss i potetene når de er ferdige, og åpne dem ved å presse opp fra bunnen.

  4. Fyll potetene med stekt kjøttdeig og mais. Topp det hele med rømme, og server med ostedryss og tomater.

Smakfull bakt potet med kjøttdeig Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN