Bakt potet med ostefyll Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t 15min
totalt
1t 30min

Bakt potet med ostefyll

nivå
Lett
aktiv
1t 15min
totalt
1t 30min

Bakt potet med ostefyll

Bakt potet fylt med ost, cayenne, paprika og vårløk Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.5 (17 stemmer)
Bakt potet er godt enten som egen middag eller tilbehør til for eksempel grillmaten. Om det er en middag er denne oppskriften til 2 personer, om det er tilbehør er det nok til 4 personer.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Potet(store)
0.5stk
1ts
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Vask potetene, stikk forsiktig hull i dem med en gaffel. Bak dem til de er møre ved 225º i ca. 1 time.

  2. Ta potetene ut av ovnen, del  dem i to på langs og hul dem ut.

  3. Bland potetmassen med hakket vårløk, paprika, ost og krydder. Rør inn lett crème fraîche slik at massen henger sammen. Dryss litt ekstra ost på toppen og stek potetene ved 200º ca. 15 minutter.

  4. Server potetene som egen rett eller som tilbehør til for eksempel stekt kjøtt.

Bakt potet fylt med ost, cayenne, paprika og vårløk Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.5 (17 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN