nivå
Lett
aktiv
1t 15min
totalt
1t 30min
Bakt potet med ostefyll
nivå
Lett
aktiv
1t 15min
totalt
1t 30min
Bakt potet med ostefyll
Bakt potet er godt enten som egen middag eller tilbehør til for eksempel grillmaten. Om det er en middag er denne oppskriften til 2 personer, om det er tilbehør er det nok til 4 personer.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Vask potetene, stikk forsiktig hull i dem med en gaffel. Bak dem til de er møre ved 225º i ca. 1 time.
Ta potetene ut av ovnen, del dem i to på langs og hul dem ut.
Bland potetmassen med hakket vårløk, paprika, ost og krydder. Rør inn lett crème fraîche slik at massen henger sammen. Dryss litt ekstra ost på toppen og stek potetene ved 200º ca. 15 minutter.
Server potetene som egen rett eller som tilbehør til for eksempel stekt kjøtt.