Bakt potet med salami og urtekrem
Bakt potet med salami og urtekrem Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Bakt potet med salami og urtekrem

nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Bakt potet med salami og urtekrem

Bakt potet er skikkelig kosemat, her med salami og urtekrem av pesto. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Bakt potet tar litt tid å lage, men det er det verdt!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Potet(bakepotet)
200g
Salami(i strimler)
1klype(r)
1klype(r)
1stk
Agurk(finhakket)
1bunt
Basilikum(til pynt)

SLIK GJØR DU

  1. Skrubb poteter og legg dem i en ildfast form. Skjær et kryss i toppen av potetene. Bak dem ved 225° i ca. 1 time til de kjennes helt myke. Kjenn med en tynn pinne. Baketiden varierer ettersom hvor store potetene er. Trykk innmaten opp med fingrene. Legg en smørklatt i og mos den ned med en gaffel. 

  2. Del tomater i to og skyll salat. Bland crème fraîche med basilikumpesto, og smak til med salt og pepper. Rør i agurkterninger og salami. Legg salat på hver potet og legg fyllet i.

  3. Topp med tomater og høvle over parmesan. Pynt med basilikumblader.

Bakt potet er skikkelig kosemat, her med salami og urtekrem av pesto. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN