Bakt sjalottløk med sopp og sukkererter
Bakt sjalottløk med sopp og sukkererter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Bakt sjalottløk med sopp og sukkererter

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Bakt sjalottløk med sopp og sukkererter

Bakt sjalottløk med sopp og sukkererter Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Bakt sjalottløk med aromasopp, rødvin og sukkererter

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Mens løken baker, skiv opp aromasoppen og stek den i smør sammen med knust hvitløk. Ha i rødvinen og la de koke ut. Legg i bakt løk og finsnittede sukkererter.

  2. Legg hele sjalottløk i en ildfast form og bak dem i ovnen på 180 grader i 35-40 minutter. Kutt av tuppene og klem ut innholdet (bruk en kniv til å skvise).

Bakt sjalottløk med sopp og sukkererter Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN