Bakte kyllinglår med rotfrukter og kul saus
Bakte kyllinglår med rotfrukter og kul saus  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t

Bakte kyllinglår med rotfrukter og kul saus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t

Bakte kyllinglår med rotfrukter og kul saus

OPPSKRIFT PÅ KYLLINGLÅR I OVN: Dette er en genial oppskrift på et stort måltid som nesten ikke tar tid å tilberede.  Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4 (1 stemmer)
Denne oppskriften på kyllinglår i ovn er en enkel måte å lage mat til mange, med veldig liten innsats. 

SLIK GJØR DU

  1.  Forvarm ovnen til 220 grader.

    Del poteter i to og beter i fire. Skrell sjalottløken og hvitløk. Ha alt sammen i en ildfast form sammen med kyllinglårene. Strø over salt og nykvernet pepper. Del sitronen i to, skvis over og legg dem i formen.

    Legg i rosmarinkvister og hell over  hvitvinen. La det bake i omtrent en time i ovnen.

     

    Saus: Ta ut hvitløken, klem ut innmaten av feddene. Mos dette sammen med crème fraîche og server det som saus.

OPPSKRIFT PÅ KYLLINGLÅR I OVN: Dette er en genial oppskrift på et stort måltid som nesten ikke tar tid å tilberede.  Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN