Bakte poteter med reker Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min

Bakte poteter med reker

nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min

Bakte poteter med reker

Bakt potet og reker. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

Lett og rimelig kveldsmåltid.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Potet(Bakte poteter)
1dl
4ss
Parmesan(revet)

Fyll

300g
Reker(rensede)
1stk
Rødløk(finhakket)
1stk
Sjalottløk(finhakket)
1ss
Bladpersille(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Skrubb potetene godt, og bak dem i ovn ved 200º i cirka 1 time, til de er møre.

    Del potetene i to, og skrap ut potetmassen. Mos den, spe med melk, rør inn olje, og smak til med salt og pepper. Rør inn ost til slutt.

    Stek rødløk, sjalottløk og selleri i olje til det er mykt, men ikke brunt. Rør inn crème fraîche og persille, og smak til med salt og pepper. Rør inn det meste av rekene.

    Fyll de halve potetskallene med potetmos, legg en skje ­rekestuing på toppen, og pynt med resten av rekene, eventuelt også grønt.

Bakt potet og reker. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN