nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min
Bakte poteter med reker
nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min
Bakte poteter med reker
Lett og rimelig kveldsmåltid.
DETTE TRENGER DU
PERSONERFyll
300g
Reker(rensede)
1stk
Rødløk(finhakket)
1stk
Sjalottløk(finhakket)
1stk
Stilkselleri (stangselleri)(1 stilk)
1ts
1ss
Bladpersille(hakket)
SLIK GJØR DU
Skrubb potetene godt, og bak dem i ovn ved 200º i cirka 1 time, til de er møre.
Del potetene i to, og skrap ut potetmassen. Mos den, spe med melk, rør inn olje, og smak til med salt og pepper. Rør inn ost til slutt.
Stek rødløk, sjalottløk og selleri i olje til det er mykt, men ikke brunt. Rør inn crème fraîche og persille, og smak til med salt og pepper. Rør inn det meste av rekene.
Fyll de halve potetskallene med potetmos, legg en skje rekestuing på toppen, og pynt med resten av rekene, eventuelt også grønt.