Banan - cupcakes med peanøttsmørfrosting
Banan - cupcakes med peanøttsmørfrosting Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Banan - cupcakes med peanøttsmørfrosting

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Banan - cupcakes med peanøttsmørfrosting

Banan - cupcakes med peanøttsmørfrosting som både smaker og ser fantastiske ut. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Disse cupcakes’ene smaker fantastisk godt for deg som like peanøttsmaken.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
130g
1klype(r)
2stk
0.5ts
2stk
Banan(modne)
2.5dl
Kulturmelk(surmelk)

Frosting

120g
Smør(mykt)
1ss

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175º. Smelt smør på lav varme. Rør i sukker, vaniljesukker, salt og egg. Bland sammen mel og natron og ha det i røren. Mos banan og bland det i røren sammen med surmelken.

  2. Fordel røren i muffinsformer, ¾ fulle, og sett dem på bakeplate. Stek cupcakes’ene midt i ovnen i ca. 25 minutter og la dem avkjøles på rist.

  3. Rør sammen melis, smør og vaniljesukker til frostingen. Bland
    i peanøttsmøret og melken.

  4. Smør frostingen på muffinsene, pynt etter fantasien og server.

Banan - cupcakes med peanøttsmørfrosting som både smaker og ser fantastiske ut. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN