Banankake og kardemommeyoghurt
Banankake og kardemommeyoghurt Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Banankake og kardemommeyoghurt

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Banankake og kardemommeyoghurt

Glutenfri kake med banan og kardemommeyoghurt. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kaken er glutenfri og smaker deilig med en kardemommeyoghurt.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tilbehør

2dl
Yoghurt(gresk)
2stk
4stk
2ss
Honning(flytende)
75g
Smør(smeltet)

SLIK GJØR DU

  1. Mos bananene. Pisk egg, tilsett melk, honning og smeltet, avkjølt smør.

  2. Bland mandelmel, kokosmel, kanel og bakepulver. Tilsett eggeblandingen og moste bananer.

  3. Sett ovnen på 175°. Smør en avlang form, ca. 1 ½ l. Fordel deigen i formen, og stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 30 minutter.

  4. Avkjøl kaken på rist, og server den med yoghurt som er smakt til med kardemomme, og et melisdryss på toppen.

Glutenfri kake med banan og kardemommeyoghurt. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN