nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Bananruter med kokosglasur
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Bananruter med kokosglasur
Mange er glad i banansmaken. Kaken er saftig og smakfull med melisglasur og kokosdryss.
DETTE TRENGER DU
PERSONERGlasur
3dl
2ss
Appelsinjuice(evt. tropisk nektarjuice)
50g
Kokosmasse(til pynt, juster mengden etter eget ønske)
SLIK GJØR DU
Smelt smøret og avkjøl. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker og rør det i eggedosisen. Tilsett avkjølt smør og melk.
Hell halvparten av deigen i en langpanne 20 ganger 30 cm som er dekket med bakepapir. Skjær bananer i skiver og fordel det over deigen. Hell over resten av deigen.
Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175° i ca. 30 – 35 minutter. Avkjøl kaken på rist. Rør sammen melis og fruktnektar.
Fordel glasuren på kaken og strø over kokos. La glasuren stivne og skjær kaken i ruter.