Bananruter med kokosglasur Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Bananruter med kokosglasur

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Bananruter med kokosglasur

Bananruter med kokosglasur er familiens favoritt. Kaken er saftig og smakfull, og lages enkelt i langpanne. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4.5 (3 stemmer)
Mange er glad i banansmaken. Kaken er saftig og smakfull med melisglasur og kokosdryss.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Glasur

2ss
Appelsinjuice(evt. tropisk nektarjuice)
50g
Kokosmasse(til pynt, juster mengden etter eget ønske)

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret og avkjøl. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker og rør det i eggedosisen. Tilsett avkjølt smør og melk.

  2. Hell halvparten av deigen i en langpanne 20 ganger 30 cm som er dekket med bakepapir. Skjær bananer i skiver og fordel det over deigen. Hell over resten av deigen.

  3. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175° i ca. 30 – 35 minutter. Avkjøl kaken på rist. Rør sammen melis og fruktnektar.

  4. Fordel glasuren på kaken og strø over kokos. La glasuren stivne og skjær kaken i ruter.

Bananruter med kokosglasur er familiens favoritt. Kaken er saftig og smakfull, og lages enkelt i langpanne. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4.5 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN