Barbecueklubber med pommes frites og ølsaus
Barbecueklubber med  pommes frites og ølsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Barbecueklubber med pommes frites og ølsaus

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Barbecueklubber med pommes frites og ølsaus

Amerikansk klassiker: kyllingklubber marinert i barbecuesaus. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Deilig lørdagsrett der kylling­klubbene marineres i en barbecuesaus.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pose(r)
Potet(ovnsklare pommes frites)

BBQ-saus

1stk
1ss
Olivenolje(til steking)
1dl
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Pensle lårene med en blanding av grillolje og barbecuesaus og dryss med grillkrydder.

  2. Stek lårene midt i ovnen ved 175° i ca. 30 minutter.

  3. Stek potetene som anvist på pakken.

  4. Stek finhakket løk myk og blank i olje på svak varme. Tilsett øl, ketsjup, sukker og worcester­saus. La det småkoke i ca. 10 minutter til sausen er tykk. Smak til med barbecuekrydder.

  5. Server sausen til kyllingen sammen med potetene og gjerne en salat.

Amerikansk klassiker: kyllingklubber marinert i barbecuesaus. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN