Barbecuespyd med «sommerslaw»
Barbecuespyd med «sommerslaw» Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
30min

Barbecuespyd med «sommerslaw»

nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
30min

Barbecuespyd med «sommerslaw»

Grillspyd med coleslaw i sommerrevisjon. Nykål, svinefilet og grillkrydder gjør dette en kjempelett, men god grillrett Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Legg gjerne kjøttbiter i en barbecuemarinade litt før grilling, for å gi smak til kjøttet. Server med en god salat med sommerkål.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Barbecuespyd

800g
Svinekjøtt(filet i terninger)
3ss
Femkrydder (Fivespice)(eller grillkrydder med chili)
1klype(r)
1klype(r)

Salat

300g
Sellerirot(revet)
2stk
2dl
Yoghurt(matyoghurt)
400g
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. 1. Tørk kjøttet og del i terninger. Legg kjøttet i en marinade av barbecue­saus, chilikrydder, salt og pepper. La det trekke i minst 10 minutter, før det tres på spyd.

    2. Riv eple og selleri i tynne strimler.

    3. Rør yoghurt sammen med honning og sitron, og smak til med salt og pepper. Vend i selleri og eple.

    4. Finsnitt kålen, vend den i salaten og smak til.

    5. Grill spydene ved sterk varme, mens du snur på spydene hele tiden. Kjøttet skal være gjennomstekt.

    6. Server med salaten.

Grillspyd med coleslaw i sommerrevisjon. Nykål, svinefilet og grillkrydder gjør dette en kjempelett, men god grillrett Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN