Bark med gojibær, pistasjenøtter og kokosflak Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min

Bark med gojibær, pistasjenøtter og kokosflak

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min

Bark med gojibær, pistasjenøtter og kokosflak

BARK: Superenkel og god snacks du enkelt lager selv av sjokolade - og det du ellers måtte ha for hånden av godsaker. 

Foto: Per Ervland

Inneholder

Laktose

Oppskrift

elisabeth@dagbladet.no

Vurdering

1.5 (2 stemmer)
Bark er noe av det enkleste - og beste du kan lage. Smelt sjokolade, smør utover et bakepapir og topp med det du måtte ha i hus av godsaker.  Denne oppskriften er med frysetørkete bringebær, hakkete pistasjnøtter og kokosflak. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
Bringebær(Frysetørkete)
Kokosmasse(Gjerne store flak om du får tak i)

SLIK GJØR DU

  1. Bryt sjokoladen opp i biter og smelt i en bolle over en gryte kokende vann (vannbad) eller i en bolle i mikrobølgeovn på middels varme i 15-20 sek lange intervaller. 

  2. Dekk et brett (som får plass i kjøleskap eller fryser) med bakepapir og bre sjokoladen utover i et 5-6 mm tynt lag. 

  3. Strø over hakkete pistasjenøtter, frysetørkete bringebær og kokosflak (eller andre godsaker du har tilgjengelig).

  4. Sett i kjøleskapet i minst 20 minutter - eller til sjokoladen er helt stivnet. 

  5. Brekk opp i biter og server. 

BARK: Superenkel og god snacks du enkelt lager selv av sjokolade - og det du ellers måtte ha for hånden av godsaker. 

Foto: Per Ervland

Inneholder

Laktose

Oppskrift

elisabeth@dagbladet.no

Vurdering

1.5 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN