Bayonneskinke i form
Bayonneskinke i form Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
2t

Bayonneskinke i form

nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
2t

Bayonneskinke i form

Varm og middag med bayonneskinke, ost, masse gode grønnsaker og sennep. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (6 stemmer)
Dette er en deilig middag, som er lettvint med alt i en form.

SLIK GJØR DU

  1. Skrell grønnsakene og kutt i tynne skiver. Rør maisenna ut i litt av den kalde melken. Kok opp blandingen, under omrøring, i en kjele med resten av melken. Tilsett salt og buljongterning og smak til med sennep.

  2. Legg grønnsakene i en ildfast form og hell sennepsausen over grønnsakene. (Du kan gjerne koke grønnsakene ca. 10 minutter på forhånd og da blir steketiden i ovnen noe kortere). Sett formen inn i ovn ved 200° i ca. 30 minutter.

  3. Ta formen ut av ovnen og legg oppskåret bayonneskinke oppå grønnsakene. Ta en skje og øs litt av sennepsausen over bayonneskinken. Strø revet ost over skinken og sett formen inn i ovnen og skru varmen opp til 225°.

  4. La formen stå i ovnen i ytterligere 15–20 minutter, til skinka er blitt gjennomvarm og grønnsakene er kokt. Server gjerne retten med ferskt brød.

Varm og middag med bayonneskinke, ost, masse gode grønnsaker og sennep. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN